onsdag den 31. december 2008

Den sidste dag i 2008

Sådan ser det ud fra mit vindue lige nu. Hvis jeg bevæger mig udenfor, vil der garanteret være helt stille. Jeg elsker det..



Jeg ser tilbage på et 2008, der både har været fuld af glæder og sorger;
Året startede med at Michaels onkel døde af kræft. Jeg nåede at kende ham i 12½ år, og jeg holdt meget af ham.
I sommer døde min fars biologiske mor af alderdom og min moster døde af en meget sjælden type blodkræft. Det gik heldigvis meget hurtigt til sidst. Det var hårdt at se min mor sige farvel til sin søster, og jeg sidder med tårerne trillende ned ad kinderne, mens jeg skriver det her.
Æret være deres minde...

Den anden ud af 3 mostre fik konstateret kræft i tarmene, og har fået fjernet underlivet og tyktarmen. Hun er lige nu i fuld gang med kemobehandling.
I slutningen af november fandt lægerne ud af, at min far havde 6 forsnævringer på kranspulsårene. Som jeg har skrevet før, så gik operationen godt, og han er i bedring for hver dag, der går.

Der er ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget. At der nu er begyndt at være forfald i mine forældres generation, har sat mange tanker igang omkring min egen situation, og hvad der sker med min familie, hvis jeg lige pludselig forsvinder. Lad mig bare sige, at når min opgave på HD er afleveret 22. januar, går jeg igang med testamenter og livsforsikringer.. Jeg er nemlig slet ikke så godt forberedt som jeg troede..

Det positive i 2008 er helt klart fødslen af min lille solstråle. Hun blev 5 måneder i går, og er en mild og glad pige. Som jeg havde håbet, så blev Laurits den bedste storebror, man kan tænke sig. Hun får kys og kærtegn hver dag. Det er bare så dejligt at se. Han bliver også stor og når man snart er 4½ år gammel, begynder man at tænke over tingene. Vi har mange finurlige samtaler, som jeg sætter stor pris på.

Jeg har besluttet at 2009, bliver et godt år. Med en positiv tilgang til tingene er jeg sikker på, at det nok skal blive godt.

Godt nytår til jer alle derude i det ganske danske land..

mandag den 29. december 2008

12 Projekter 2009



Jeg har tilmeldtmig denne gruppe på Ravelry. 1 projekt færdig hver måned hele næste år. Det burde være muligt..

Julen er væk

Det eneste der er tilbage, er denne spøjse Amaryllis..

søndag den 28. december 2008

Julegaver

Jeg fik nogle dejlige gaver. Jeg fik blandt andet denne flotte kuvert.



Til min store glæde, var den fyldt med de lækreste knitpicks strikkepinde



Jeg glæder mig allerede til de skal i brug.

Min veninde fra Kbh og hendes bedre halvdel, stak lige hovedet forbi til en kop formiddagskaffe i går. Hun følger med på denne blog, og ved lige, hvad der gør mig glad; en seddel til at putte i min lille dametaske.



Det er her, jeg putter min opsparing i ( se til venstre). Det ender med at jeg får råd til begge de trøjer jeg sukker efter.. Når altså en gang, jeg får tabt de sidste 10 kg..

fredag den 26. december 2008

Tornadoen er på vej

Hele dagen indtil nu er gået med absolut ingenting!! Jeg har hygget med ungerne og lavet legopolitistation. Michael har været på arbejde, og er lige kommet ind af døren.
Det første han sagde var; "Jeg synes du sagde, at du ville rydde op?" Rastløsheden har indhentet mig, så jeg vil udnytte at jeg kan forlade huset og tage en løbetur.
Bagefter kan jeg mærke at tornadoen er på vej. Der skal ryddes op skal der, og det yngste skud skal have sin seng ind på sit eget værelse.

Kom så i gang Lisbeth...

onsdag den 24. december 2008

Sindet skal være med

I går aftes, da træet blev pyntet, slog det mig at jeg meget mod sædvane, slet ikke har lavet noget julepynt i år.
December måned har fyldt min hjerne med alt muligt andet, så der slet ikke har været plads til julestemningen.
Gad vide om sindet når at komme med..? I aften tager jeg til midnatsgudtjeneste. Det plejer at hjælpe.
Jeg håber at I har fået sindet med jer?!!

tirsdag den 23. december 2008

Julefred?

Ved 21-tiden i aften sænker julefreden sig lige så stille i mit hjem også. Der kommer gemalen hjem efter 2 hektiske juleuger. Som butikschef i et supermarked, er der ikke mange fridage omkring jul.
Søndag var han også på arbejde, så jeg tog børnene med ud for at fælde juletræet. Selvom julen ikke skal holdes hjemme, skal der alligevel være et træ!

Vores forældres venner inviterer hvert år venner, familie og ansatte til æbleskiver og gløgg og så kan vi selv fælde et træ.
Jeg var afsted med mine børn, min søster og hendes familie og min mor, der fældede sit træ, inden hun kørte til sygehuset for at besøge far.





Det er søster, der har taget billederne. Hun synes det var sjovere at tage billeder af mig, der slæber, end at hjælpe mig..

Juletræet står i carporten og drypper af. I aften når børnene sover, kommer det ind, så der er et flot pyntet træ i morgen tidlig.
Jeg glæder mig til at spise nybagte boller med hele min familie..

God jul til jer alle her fra :-)

søndag den 21. december 2008

Tiden den går

Inden dagen nåede at starte, var den forbi. Heldigvis vender det nu. Jeg trænger til lys..

Da jeg gik på barsel, troede jeg at jeg ville få 1 år med masser af tid, men er der noget jeg ikke har, så er det da tid. Dagene flyver afsted og det er lige før, jeg ikke når at få strikket. Men der er dog lavet en smule til yngste skud på stammen. Der skal bare lige tages billeder..
Nedenfor er hun kommet i en genganger. Samme model og samme garn, bare større.




Jeg prøver at få tid til det hele; nyde min familie, ordne huset, skrive eksamensprojekt i HD i Organisation og strikke lidt, men der skal ikke så meget til før kabalen ikke går op.
I onsdag fik min far en 4-dobbel bypass operation. Der var fundet 6 forsnævringer, og de 2-3 uger der gik fra han fik den besked, til han blev opereret, kunne jeg godt have undværet. Mine søskende og jeg rykkede lidt sammen om mine forældre og prøvede at støtte så godt vi kunne. Nok især min mor, der var bange, hvilket vist er helt naturligt.
Heldigvis gik operationen rigtigt godt, og han kommer sig lynhurtigt. Han bliver allerede udskrevet i morgen, så han kan komme hjem til jul. Det er dog et held, at han nåede operationen. De fandt ud af, at forsnævringerne var så store, at han lige så godt kunne have fået en blodprop i ventetiden.
Vi er alle taknemmelige for at han har fået et nyt liv.

tirsdag den 16. december 2008

Jordskælv

Desværre bor jeg i den forkerte ende af landet, så jeg oplevede ikke jordskælvet i morges. Jeg vil faktisk gerne prøve at mærke jorden ryste - altså så længe at det hele ikke ramler ned over mig..

Der er nogle, der er hurtige - til at lave penge. Se her

Hvem siger at brune kager skal være runde??

søndag den 7. december 2008

Brio togbane

Er der noget Mor her er god til, så er det at konstruere togbaner. Laurits synes det er alletiders, og jeg synes faktisk det er ret sjovt.



Søndag morgen er perfekt til disse projekter, og lige nu kører der tog rundt i stuen.

God 2. søndag i advent til jer alle

PS: Der er også gang i pindende. Mere om det, når jeg finder en fotograf til at tage et billede af huen med fyld.

onsdag den 3. december 2008

Hvorfor er det kun børn, der skal have julekalender?

Jeg har altid elsket julekalendere, og er af den overbevisning at selvom man er voksen, er man ikke for stor til at få en julekalender.

Jeg har faktisk 3 julekalendere, jeg følger her på nettet;

Det her fantastiske tørklæde, skal da klart laves - på et tidspunkt. Sjov idé at der er 24 mønsterrapporter.
Drops julekalender er fyldt med sjove små idéer. Ikke at jeg vil lave dem alle, men den er meget sjov at følge.
Isabella Smith er alt andet end strik, men opskrifter, tips og tilbud.