søndag den 31. maj 2009

Slips til storebror




Jeg kender kun en, der kan bære et strikket slips, nemlig min storebror. Så det var da helt naturligt, at han skulle have et i fødselsdagsgave. Det blev prøvebundet herhjemme, dog uden videre hurra-råb, for det gled meget lidt godt. Det kom dog ned i æsken og sendt til den anden ende af landet.

Faktaboks:
Opskrift: Mattis slips fra Wilferts
Garn: 70 gram Drops Silke Tweed. Et forfærdeligt garn at strikke i. Det er hårdt, som bare pokker
HOT/NOT: Semihot. Det blev modtaget ligesom det blev afsendt; med blandede følelser. Da det er svært at binde, er brugsværdien nok lige nul.
Jeg har dog endelig fundet en forhandler af originalgarnet, så næste gang jeg kommer til Aalborg, tager jeg nok ned i Designværkstedet og køber garn til et nyt. Det er meget anderledens end det jeg brugte, hvilket nok vil gøre det lidt mere fedt.

fredag den 29. maj 2009

Hvor heldig har man da lov til at være??

Jeg afsluttede Human Ressource Management faget på mit HD studie i går med et 10-tal til mundtlig eksamen !!!! :-)

Men det er lige før jeg var mere heldig end godt var, fordi jeg trak mit absolutte yndlingsemne; ledelsesbaseret coaching. Et ledelsesværktøj jeg bruger dagligt, så der var masser af eksempler fra hverdagen, der kunne trækkes frem.
Heldig, heldig, heldig, heldig..... Og jeg mødte ikke frem i hele efterårssemesteret fordi jeg stadig ammede Mathilde...


Så jeg har taget en velfortjent slapper idag, og nydt det dejlige vejr.






Jeg har dog fået plantet i krukker. Planterne stod og ventede, og trængte gevaldigt til nyt jord og vand.
Min Hanami-stola er kommet af pindende. Jeg skal lige have repareret en løbemaske, og så skal det skylles op. Det må jeg hellere gøre i aften, så det kan være klar til familiefest i morgen. Faktaboks kommer med billeder af det færdige sjal.
Jeg er også kommet et godt stykke på mit rundpindeetui, der skal filtes. Det bliver færdigt i pinsen.

Selvom jeg har brugt en del tid med eksamenslæsning, har jeg også fået lavet et slips til min storebror i fødselsdagsgave. Billeder kommer om lidt. Lige nu skal jeg se Disneysjov og spise popcorn...

onsdag den 27. maj 2009

Eksamensklar



Jeg er næsten så klar som man kan være. Jeg har ihvertfald styr på pensum - tror jeg da nok.
Imorgen kl 10.30 skal jeg ind og trække et spørgsmål. Jeg håber at jeg skal snakke om værdibaseret eller situationsbestemt ledelse. Hvis ikke det er det jeg trækker, så må jeg se om jeg kan styre samtalen ind på det :-)

Jeg må dog indrømme at mine tanker kredser om alt andet end eksamen; som det ser ud lige nu kan jeg nemlig ikke få Mathildes pasning til at hænge sammen med mine arbejdstider. Der er måske 10% chance for at det kommer til at hænge sammen, men det afhænger af, at andre forældre ikke skal have deres børn passet alligevel.
Jeg har orienteret min chef om min situation, og at jeg kan komme ud i at jeg er nødt til at finde et andet job.
Han har fuld forståelse for min situation, men kan ikke forsvare at ændre mine arbejdstider pga. vagtplanen.

Er jeg skuffet? Gu´er jeg så!
Vil jeg have givet mine egne medarbejdere samme besked? Gu' vil jeg så!

mandag den 18. maj 2009

SSHHHHH....

Jeg læser til eksamen. Derfor er der lidt stille her. Der bliver dog strikket lidt, men mere om det efter 28. maj.

onsdag den 6. maj 2009

Blomster i hatten

Jeg skal til et hatte arrangement i aften, og i går på vej hjem fra HD, kom jeg i tanke om, at hatten skulle pyntes..

Det tog ikke lang tid inden jeg kom på idéen om, at jeg da bare hæklede lidt blomster. Inden jeg gik i seng, var den første blomst lavet, og jeg har lige lavet den sidste færdig.




Med lidt god vilje bliver det maj måneds bidrag til "12 projekter" på Ravelry.

Fakta:
Opskrift: Hæklet blomst fra Drops
Garn: 26 gram blandet bomuldsgarn fra Netto, taget i skabet. Lidt lyserød, lilla og multifarvet.

mandag den 4. maj 2009

Personlig rekord



I lørdags gjorde jeg noget vildt. Jeg deltog i I forms Kvindeløb i Aalborg, og gennemførte 5 km med en personlig rekord på 36,05 min..

Jeg er super tilfreds med mig selv, da jeg før jeg blev gravid, måske kunne løbe 1 km.

Det var et rigtigt godt arrangement, med rigtig mange mennesker. 4300 piger og kvinder deltog, så der var folk alle vegne. Men det var sjovt, og absolut ikke sidste gang, jeg deltager.



Ruten var lavet rundt i Aalborg, og jeg kom faktisk forbi mit gamle arbejde. Alle var dog gået hjeme inden jeg dukkede op.. Den eneste anke er omkring vandposten halvvejs, hvor folk stod i kø, for at få vand. Jeg løb let og "elefant" forbi den.

Min veninde deltog også og gennemførste 5 min langsommere end mig, men jeg tager hatten af for hende. For 1 år siden var hun i smertehelvede, og fik af samme grund fjernet underlivet i september sidste år. Det er en endnu større sejr for hende, at hun nu kan løbe 5 km. Respekt!!!