tirsdag den 30. november 2010

December Bloggin'



Jeg faldt over denne her hos hende her, og synes faktisk den er ret sjov, på den lidt uskyldige måde.



Vi prøver! God første december imorgen! :)

mandag den 29. november 2010

Mandagstræt

Er uendelig træt i dag. Mathilde sørgede for at min nattesøvn blev spoleret, og 4 cykelture i sneen har sørget for at den sidste rest af energi er forsvundet.
Jeg pjækker fra zumba og forkæler mig selv på sofaen.

På sådan en dag finder jeg, som så ofte før, inspiration hos hende her;

3 gode ting ved dagen i dag:

1) I morges kl 4.30, efter Mathilde og jeg havde skændtes om, hvorvidt vi skulle stå op eller ej, og hun havde slået mig i raseri, lagde hun sig ned ved siden af mig og tog mig i hånden. Så glemte jeg hurtigt, at hun faktisk havde ramt mit øje, og det gjorde hamrende ondt.

2) Jeg havde et knaldgodt møde, med min "jobmand", hvor vi gennemgik min forretningsplan for mit freelance-projekt. Jeg blev meget klogere på, hvad jeg vil arbejde med, og hvordan jeg skal skaffe kunder.

3) Jeg er ved at flytte ind i bogskabene. Der mangler stadig lidt bøger, men det bliver rigtigt godt.



Lige om lidt er der nybagte sigtebrød - kun fordi jeg ikke var i humør til de sunde kernebrød.. (4?)

lørdag den 27. november 2010

Sådan en gang pullerværk..

Det der skulle have været et fint rundt monsterhoved, er blevet en gang vulken..





Efter at have startet forfra, fandt jeg ud af at det ikke var mig, der havde lavet en fejl, men at opskriften slet ikke hænger sammen..

Øv Bøv! Nu bliver det skrottet og garnet brugt til noget andet... Jeg har en idé..

PS: Huen er færdig, og blevet rigtig fin. Laurits får lov til at forevige den i morgen.

tirsdag den 23. november 2010

Cascade 220

Her forleden købte jeg Cascade 220 for første gang. Jeg har læst en masse godt om det - og det lever til fulde op til mine forventninger. Det er så lækkert at strikke med.



Det skal blive til denne hue. Skynder mig at blive færdig med den. Det er vist nu, jeg trænger til den. Hold op et møjvejr, det har været i dag.

Amaya er kommet i skammekrogen, så efter huen skal der laves to barselsgaver. Der er 4 piger i Michaels familie, der venter sig. Den ene fødte i nat og der er en, der har 2 uger til termin. Så der skal lidt småting på pindende.

søndag den 21. november 2010

Typisk mig

Det er ikke første gang, og hvis jeg kender mig selv ret, bliver det heller ikke sidste, at jeg glemmer at lave knaphuller i et forstykke..



Jeg nåede denne gang til ærmegabet, inden jeg fangede fejlen. Så nu skal der trævles op ned til pilen.
I irritation er stykket kommet utrævlet ned i sofabordskassen..

PS: brugte så lige anledningen til at lege med min nye Nokia N8, der har en fortræffelig tegnefunktion. Selvom det snart er 6 måneder siden, jeg sidst var på arbejde, er jeg vidst stadig en fagnørd, der vil have de fedeste gadgets..

lørdag den 20. november 2010

Darwin galt i halsen

Laurits 6 år: "Mor, inden jeg var en baby i din mave, var jeg en abe. Dig og far har også været aber!" :-)

fredag den 19. november 2010

Ponchopige??

Jeg har aldrig haft en poncho, og har indtil nu haft en holdning om, at de er vældig upraktiske.
Jeg forelskede mig dog i denne her i går.



Den er at finde i den nye udgave af Kreativ Strik, som jeg af en eller anden mystisk årsag er begyndt at få igen, efter de har skiftet ejere. Jeg nægter konsekvent at betale de girokort, der kommer sammen med bladet, men de bliver ved med at sende blade til mig. Har fået 2-3 blade på den konto.

Skal? Skal ikke??

God weekend til jer alle derude, når I når så langt. Jeg har siddet og arbejdet med jobsøgning hele formiddagen og mangler ikke så meget, inden jeg holder weekend.

søndag den 14. november 2010

Hæklekoden knækket

Jeg er ved at hækle nogle små søde monstre til Mathilde. Eller - jeg startede i går..

Opskriften er på engelsk, og da jeg ikke er så vant til engelske hækletermer, måtte jeg bruge en del tid på at knække koden.

Det lykkedes til sidst. Det her er resultatet af, hvad jeg nåede under en hel Harry Potter film.. Ikke særligt imponerende.

lørdag den 13. november 2010

Idiotisk tanketorsk

Tog mig sammen i dag og ville sy lynlåsen i Laurits´s cardigan, som har ligget i et par uger nu og kun ventet på det..
Lynlåsen købte jeg, da vi købte gardinstof.

Da jeg så fandt det frem, så det sådan her ud.



Jeg havde i min købeiver glemt at tage højde for, at jeg manglede at strikke halskanten, så lynlåsen er simpelthen for kort.

Idiotisk Tanketorsk...

mandag den 8. november 2010

Ny orden

Mine strikkeprojekter ligger normalt sådan her hulter til bulter ved siden af sofaen.




Efter at have levet i rod i nogle måneder efterhånden, er vi begge nået til et mætningspunkt. Derfor har Michael købt det her sofabord, med 4 kasser til mit strikketøj.



En kasse til hvert projekt.. Det er da smart. :-)

torsdag den 4. november 2010

Den der mavefornemmelse..

Jeg har siden jeg var lille, haft anfald af hjerteflimmer. Heldigvis sjældnere og sjældnere. Jeg har måske haft det 2 gange de sidste 5 år, og jeg har fundet ud af, at jeg får det, når jeg kommer igennem en presset periode, og tingene lige pludselig flasker sig for mig.

Jeg fik det igen igår, nogle timer efter at jeg havde taget en stor beslutning om at jeg vil være selvstændig og starte min egen lille forretning.

Det kan vel kun betyde, at jeg har taget den rigtige beslutning??!

Jeg vil undervise i salg og/eller sælge på freelance basis. Lige nu er det kun på idébasis, men jeg vil arbejde videre med nogle flere konkrete idéer...

Glæder mig ..

tirsdag den 2. november 2010

Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget.

Selvom hende damen i Stof og Stil fik at vide, at vi ville have gardinerne som vist nedenfor, er stofforbruget beregnet ud fra at de skulle laves med læg.



Dette betyder jo så, at der er aaalt for meget stof, hvilket jo er godt, fordi der nu både er til stropper og liftgardin.
Dette her gardin er resultatet af min søster og mit arbejde i går. Der gik vist lidt for meget snak og designudregning i det.. Men nu kan jeg bare sætte mig til at sy og sy og sy..

Vi var også omkring Bindestuen i Saltum.



Vores besøg gav anledning til en del snakken. Først blev det højlydt kommenteret at vi er tvillinger... De bedste kommentarer kom dog, da vi skulle betale, og vi trak hver sit gavekort frem.
Dem sælger hun åbenbart ikke så mange af, for hun kunne da sagtens huske den rare mand, der ringede og bestilte dem, og hvor var vi dog heldige at have en bror, der betænkte os på den måde..

Det måtte vi jo give hende ret i :-)