Velkommen til min blog, hvor jeg skriver om strik og hvad der ellers rører sig i mit liv.
Lækkert! Har du lavet det af resterne fra saftproduktion? Det har jeg også gjort for et par uger siden. Ja, konsistensen kan man dårligt kalde marmelade, mere over i retning af smørepålæg, men det smager mums!Hilsen Karen
det ser lækkert ud ..hilsen Mona
Jeg brugte resterne fra saften. Blendede det hele og mosede det igennem en si, hvorefter jeg kogte det med MEGET sukker :-)
Lækkert! Har du lavet det af resterne fra saftproduktion? Det har jeg også gjort for et par uger siden. Ja, konsistensen kan man dårligt kalde marmelade, mere over i retning af smørepålæg, men det smager mums!
SvarSletHilsen Karen
det ser lækkert ud ..
SvarSlethilsen Mona
Jeg brugte resterne fra saften. Blendede det hele og mosede det igennem en si, hvorefter jeg kogte det med MEGET sukker :-)
SvarSlet