Har for første gang prøvet at lave frosting. Der gik et eller andet galt..
Det er slet ikke blevet stift. Jeg har ellers fulgt opskriften.
Er der én, der kan hjælpe med et godt råd??
Jeg har brugt rigtigt smør, men buko light. Er det fordi det er light, at det driller??
2 kommentarer:
Ved ikke, om det er fordi, du har brugt light. Altså smør, flødeost og flormelis, ikke?
Her er en anden opskrift:
Ingredienser for frosting til ca. 20 cupcakes
115 g. palmin ( stil den ikke i køleskabet da den skal være god blød )
115 g. smør
250 g. flormelis
2-3 spsk. Mælk
Ca. 1.5 tsk. Vaniljeekstrakt
Fremgangsmåde:
Rør smør og palmin sammen så det bliver godt blødt med en elpisker ca 10 min.
Tilsæt flormelis og vaniljeekstrakt lidt efter lidt
Tilsæt mælken til sidst.
Vupti så har du en lækker cremet frosting, der smager skønt.
Kram
Det er fordi det er light ost.. Det skal være den fuldfede ost, for at det bliver som det skal. Det er ihvertfald min erfaring :-)
Send en kommentar