fredag den 19. september 2008

Hvad skal der pakkes...???

Turen går til Bornholm i morgen, og jeg har besluttet mig for at afprøve en ny diciplin for mig; strikning i bilen. Min mor praktiserer den ofte, men jeg er endnu jomfru på det punkt.
Jeg har dog ét stort krav; Det skal være noget tv-strik, jeg ikke behøver at kigge på imens, da jeg hurtigt bliver køresyg. Beslutningen er taget. Jeg vil starte på en Kringletop. Min søster har doneret strømpegarn, der kan bruges, da jeg jo har indkøbsstop, og ikke kan købe uldgarn til den. Den vil bare være perfekt til mælkemaskinerne, så jeg måske kan undgå brystbetændelse.
Derudover skal der selvfølgelig også noget andet med. Werner frø's ærmer kommer i tasken. Det fylder ikke så meget.

2 kommentarer:

Annette sagde ...

Jeg kan sagtens følge dig mht strik under kørsel. Øv dig når I kører på fx motorvej til at starte med så bliver det efterhånden bedre. Jeg bliver normalt køresyg af ingenting (bare at tage et kort frem for at læse overskriften..*G*) men har efterhånden trænet mig op til at strikke - ikke komplicerede arbejder (mønstre o.lign) men bare tv-strik...
Håber turen var god...

Lisbeth sagde ...

Jeg prøvede og det gik faktisk rigtigt godt. Var dog nødt til at pakke det lidt væk en gang imellem. Det er klart ikke sdste gang, strikketøjet kommer med, når vi skal køre.