fredag den 30. oktober 2009

Hvad skete der lige??

Min grønne t-shirt blev færidg og lå i laaang tid og ventede på at blive skyllet op. Den passede faktisk ret godt, og jeg var ret godt tilfreds med resultatet.

Meeen, da den så fik vand så skete der et eller andet. Halsåbningen blev ca. dobbelt så stor, og den er nu funldstændig ubrugelig.Nu kommer den ind bagerst i skabet, og så kan det være at jeg sprætter den op til foråret, og laver den om. Nu er garnet jo udvidet, så det må kunne lade sig gøre..

Øv os´!

7 kommentarer:

Karin Grøn sagde ...

Jeg ville tage en pind og strikke en retstrikket kant og tage ind på hver anden pind til den passer.Kanten er jo ren rib og kan ikke holde faconen. Prøv det - jeg er sikker på der virker. Ellers kan du samle masker op i kanten og strikke en kant som du strikker sammen med, så du får stivheden i kanten vender den anden vej.

Lavendel sagde ...

Den er ellers sød, da! men lidt fræk måske. Jeg ville også gøre som Karin siger. Lade kanten rulle måske?

EnHeberg sagde ...

Aarrrgjj, det er da bare for ærgeligt! Den ser rigtig sød ud, ellers. Hvor har du fundet den?

Nette sagde ...

Ih, hvor ærgerligt. Det ville jeg altså også gøre noget ved, hvis jeg var dig.

Karin Grøn sagde ...

Så vidt jeg kan se, er det bare et rør uden indtagninger af nogen art og det vil aldrig kunne holde faconen. Nu har jeg haft den forstørret op og har et forslag til den. jeg synes du skal tag masker op i halsen og strikke den i rillestrik som du har i siden og så tage ind på de pinde der er retstriber, og evt lave den stor. Du kan også strikke ren ret og så lade den rulle. Det ser også pænt ud. Hvorom alting er, vil jeg foreslå dig at vaske den i hånden, putte den til centrifugering og spænde den ud så rillestrikken og ribben følges ad. Ellers kommer rillestrikken til at trække trøjen skæv

Lisbeth sagde ...

Der er lavet en enkelt gang indtagninger på den, men jeg tror jeg vil sprætte den lidt op i halsen og så lave den om, med flere indtagninger.
Modellen er lavet så der er ca 3/5 af modellen, der er med rib og 2/5 riller.

Det er fra en bog det hedder Design strik.

Jeg prøver mig frem. Tusind tak for forslagene

von Dörnis sagde ...

Jeg vil anbefale at tage en stropløs push-up BH på, kombinere med et par gulerods- eller haremsbukser, og så ellers flashe den bare skulder... :-)