tirsdag den 2. november 2010

Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget.

Selvom hende damen i Stof og Stil fik at vide, at vi ville have gardinerne som vist nedenfor, er stofforbruget beregnet ud fra at de skulle laves med læg.Dette betyder jo så, at der er aaalt for meget stof, hvilket jo er godt, fordi der nu både er til stropper og liftgardin.
Dette her gardin er resultatet af min søster og mit arbejde i går. Der gik vist lidt for meget snak og designudregning i det.. Men nu kan jeg bare sætte mig til at sy og sy og sy..

Vi var også omkring Bindestuen i Saltum.Vores besøg gav anledning til en del snakken. Først blev det højlydt kommenteret at vi er tvillinger... De bedste kommentarer kom dog, da vi skulle betale, og vi trak hver sit gavekort frem.
Dem sælger hun åbenbart ikke så mange af, for hun kunne da sagtens huske den rare mand, der ringede og bestilte dem, og hvor var vi dog heldige at have en bror, der betænkte os på den måde..

Det måtte vi jo give hende ret i :-)

4 kommentarer:

Lydert sagde ...

Uhh, er det kjolen fra Istex, du skal til at strikke? Den ser lækker ud, glæder mig til at se din

EnHeberg sagde ...

De bliver gode, de gardiner.
Nu ved du, hvad du kan bruge et par regnvejrsdage til.

Dejlig nederdel - det er virkelig noget skønt garn :)

Lisbeth sagde ...

Lydert, det er lige hvad det er. Vi laver det som en slags Knit-Along. Vi har købt præcis de samme farver, men rækkefølgen af farver bliver tilfældig. På den måde bliver de ens og forskellige på samme tid. Smart tvillingetrick :-)

Louise, de bliver rigtigt gode. Har dog fundet ud af, at min billige Kvickly symaskine kom til kort, da stropperne skulle på, så jeg må hente svigermors, der har en større maskine.
Og så tager det bare længere tid, end man lige tror, så der er arbejde til et par dage eller 3..

EnHeberg sagde ...

Smart med sådan en knit-a-long. HA! Jeg kan forestille mig, at der alligevel bliver ligheder :)

Sådan er det tit: det tager længere tid. Men det gør ikke så meget, når det er den slags "arbejde". Langt værre er det med maling af vinduer, strygetøj, pudsning af hus osv...