fredag den 7. januar 2011

Frogged

*Suk* Har endnu en gang brugt 1½ time på at putte Mathilde. Lige så snart man vender ryggen til, kravler hun ud af sengen. Til sidst kæmper hun med at holde øjnene åbne, men åbne det skal de være. Idag har det dog kun budt på minimal tudetur. Der har før været 1½ times tudetur..

Nå men, idag tog jeg mig sammen og begyndte at rydde op i mine UFO'er. De gamle strikkekurve skal jo ryddes af vejen, nu jeg har mit fine sofabord.
To sjaler er blevet til de her 3 nøgler, og tasken af Netto poser, jeg var ved at lave, er røget i skraldespanden.
Helt rart at få ryddet op :-)

6 kommentarer:

EnHeberg sagde ...

Det er altid rart. Synes dog, du er noget drastisk :)

FrøkenTina sagde ...

Ja lidt drastisk!! men ja, det er vidunderligt at få ryddet op! Vi trænger også, men mangler stadig lidt plads! kun 2-3 måneder endnu, så har vi 40 kvm mere!
Fint bord!

Githa sagde ...

Hmmm Lisbeth - hvor køber man et sådant bord, for det må jeg da eje?

Super smart mand du har dig der :)

Lisbeth sagde ...

Synes I, jeg er drastisk? Efter at have set på dem i over 2 år, velvidende at de aldrig ville blive lavet færdig, synes jeg det var på tide at gøre noget drastisk. Nu har jeg jo garnet fri til noget andet :-)

Ghita, bordet er købt i Jysk til en flad tusse.

Jørn sagde ...

Jeg lærte et kraniosakralterapeutisk trick, som virkede perfekt da jeg skulle få en 2-årig til at sove: Tag med pege og tommelfinger et let greb i huden mellem øjenbrynene. Kør nu op og ned med et minimalt tryk, næsten ingenting, i samme rytme som et stabilt afslappet åndedræt. Ca 1 mm op mod panden og 1 mm ned mod næsen. Prøv at gøre bevægelsen cyclisk. Gentag med hypnotisk, lav, afslappende stemmeføring at nu skal hun slappe af og sove.

Lisbeth sagde ...

"du er nu helt afslappet! Jeg tæller ned fra 3 og når jeg når 1 er du en høne. 3-2-1" :-)

Må helt klart prøve det Jørn. Det er noget anstrengende det andet.