mandag den 18. marts 2013

Gymnastikopvisning - billedspam


Jeg er og bliver gymnast med stort G, og jeg er i fuld gang med at indoktrinere mine børn. (min mand har jeg opgivet..)

I går var der lokalopvisning i "min" gymnastikforening i Brønderslev. Vi er en stor forening med 900 medlemmer, så hele dagen er afsat, når vi er igang. Vi er også så store, at vi hvert hold har 4 amtshold på gulvet. 2 af dem er dog vores egne Landsdelsjuniorhold. I går kom også DGI Nordjyllands Aspiranthold og udtagede Ungdomshold også på besøg.

Fruen her var på gulvet to gange.
Først med det de 3-4 årige, jeg har været instruktør for de sidste par år. Mathilde går også på det hold, så det er hendes stolte far, der har skudt billedet af en flot kolbøtte.

 
Inden vi gik ud igen var børnene også igang med Kaj og Andreas "Bom-tjikke-bom", hvor der bliver hoppet og danset. Vi var 3 børnehold, der havde slået sig sammen, så vi var 30 børn på gulvet, der havde en fest. :-)
 

 
Anden gang var det med "Voksne piger 25+". Her er jeg selv gymnast. Det er mig i midten med det korte mørke hår. Vi er 2 hold, der træner hver for sig, men laver opvisning sammen. Det ene hold i Brønderslev og det andet i Pandrup. Det giver 40-50 piger, i alderen 24 til godt 50. Vi har fået 2 rigtig dygtige unge piger til at tage holdet. Dejligt god teknisk gymnastik.Flere af de andre på holdet, gik jeg på amtshold med i 90'erne. Nu har vi alle fået børn, og vil gerne lave god gymnastik.

Til sidst var Laurits på gulvet med sit springhold. 40 drenge på gulvet giver en udfordring med springbaner, men han har heldigvis en dygtig træner, der er vildt dygtig til at lave redskabsbaner. Her er de i gang med en svingserie.

 
 
Det var ellers lige før, at jeg ikke kom på gulvet. Jeg er nemlig med i bestyrelsen og lørdag formiddag brugte vi på at sætte stole op og pynte hal, så den var klar søndag morgen.
Efter at have kørt 30 stable med 10 stole i hver ind i hallen, satte min lænd sig fuldstændig fast.
Formanden i foreningen er heldigvis fysioterapeut, så jeg blev sat til at lave rygøvelser midt i hallen, mens de andre pyntede færdigt. :-) Bagefter gav hun mig 16 nåle i ryggen og en del smertestillende.
Jeg måtte desværre opgive at give opvisning med "de grønne lyn" (se billedet ovenfor) i Pandrup til deres lokalopvisning.
Isposer og hvile gjorde heldigvis underværker, så jeg kunne bevæge mig i går. Jeg dopede mig godt og grundigt, gik på gulvet og lavede det jeg skulle, og satte mig med is på ryggen bagefter.
 
Idag har jeg arbejdet hjemme, så jeg har kunne hvile ryggen en gang imellem, og smerterne er næsten væk.
Til næste opvisning får jeg nok en lidt anden rolle, idet vores formand ikke genopstiller til generalforsamlingen, og jeg har meldt mig under fanerne som vores nye formand *GULP* 
5 kommentarer:

Balles Bazaar sagde ...

Dejlige billeder. Jeg er også gymnast med G og har i flere år stået i spidsen for Skjold Birkerød Gymnastik x29 hold. Lige præcist sådant et hold for gymnaster der stadig vil lave fede bevægelser efter st børnene er kommet til. Min fortid indeholder også en fantasi rep-holdstid både i Ribe Amt (som det hed dengang) og i DGI storkøbenhavn. Ny er gymnaen lagt på hylden. Den findes ligesom ikke på samme måde herude på den anden side af jorden. Mine børn har, selvom eller måske fordi, jeg har lokket og lokket, valgt gymnastikken fra og fodbolden til, så i stedet for at opholde os i haller rundt omkring er jeg st finde på sidelinjen medbringende stol, kaffekande og strikketøj, samtidig med at der heppes ivrigt på poderne og af og til spørges: "hvad står det egentlig ?"
Dejlige gymnabilleder, som vækker et lille savn. God fornøjelse som formand.

Mette sagde ...

Din gamle cirkushest :-D
Jeg lever igennem din gymnastik - tør simpelthen ikke nærme mig en sal længere - men ELSKER at se og høre beretninger fra I andres fortsatte gøren og laden!

Dorte sagde ...

Et stort hurra for dig og din entusiasme i gymnastik - fra en, der siden sit første leveår har elsket sporten og samværet :-) Og toppoint for at tage tjansen som formand! Det er så sejt af dig!

Dorte sagde ...

Et stort hurra for dig og din entusiasme i gymnastik - fra en, der siden sit første leveår har elsket sporten og samværet :-) Og toppoint for at tage tjansen som formand! Det er så sejt af dig!

Anonym sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.