mandag den 9. februar 2009

9 måneder

Så lang tid tog det at få min trøje lavet.. Ja, du læste rigtigt; 9 måneder...
Jeg startede med det ene forstykke, blev lidt træt af snoninger, så jeg brugte ærmer og ryg som tv strik, med 3 ret og 3 vrang. Det var fint at have det liggende. Det sidste forstykke gik lidt nemmere end det første.Nu er den endelig færdig, og jeg tror den bliver brugt rigtigt meget, for den er sindsygt varm. Den endelige prøve bliver på torsdag, hvor jeg tager den på til undervisning på universitetet. Der er altid meget koldt, og vi har på det nærmeste konkurrence om, hvem der har mest tøj på..

Fakta:
Opskrift: Cable/rib cardigan fra Vogue Knitting, Holiday 2004
Garn: ca 530 gram Gjestal Vestlandsgarn, som jeg fik en hel sæk af på et tidspunkt.
HOT/NOT: Hot helt sikkert..
Ændringer: Jeg har ikke puttet lommer på forstykkerne, som der står i opskriften. Synes det vil ødelægge de flotte snoninger.
Det går fremad med hækletøjet, men jeg vil prøve at få flere strikkeprojekter færdige. Det er en dejlig tilfredsstillelse at få tingene gjort færdige..

6 kommentarer:

Karin Grøn sagde ...

Jeg er dybt imponeret. Det er en meget meget smuk trøje du har gjort der og jeg tror du får glæde af den i masser af år. Glæder mig til at følge dit hækleprojekt.

Merete sagde ...

Hold da op, sikke en smuk trøje. Den kan jeg godt forstå at du er glad for.
Den ser også dejlig varm ud.

Merete

Fru Kahr sagde ...

Hvor er den trøje smuk. Godt, at du holdt ud og fik den færdig.

Anonym sagde ...

Hvor er den smuk...godt du blev færdig... sikke et stykke arbejde...

Pernille sagde ...

Nøøøj en lækker cardi, pyt med at den tog 9 måneder at lave. Den er virkelig flot, den er jeg sikker på at du kommer til at elske. :o)

Anonym sagde ...

Hvor må det være en dejlig følelse at blive færdig efter så lang tid - og så med et så smukt resultat! Den ser virkelig dejlig varm ud!