tirsdag den 14. juli 2009

Min ferie

I sidste uge drog min søster og jeg med hver vores familier til et dejligt sommerhus på Fanø. Vejret var desværre ikke med os, men vi fik set - og rørt ved- en masse lækkert garn i Kunstladen. Uldsnedkeren i Sønderho blev også besøgt. Endnu mere garn at gramse på, men vi købte ingenting.. ( Det er her, at I skal forestille jer, mig med en stor glorie, der strammer MEGET!) Fornuften tog over, da der ikke var noget, der ikke kunne købes andre steder magen til eller tilsvarende.

Hjemme igen er Michael taget på arbejde igen, mens jeg har begge børn hjemme i de sidste 2 uger inden jeg skal starte på arbejde. Laurits skal så starte på det sidste år i børnehaven, og Mathilde starter i vuggestue 3. august. Det bliver Michael, der skal sørge for hendes indkøring. Han har taget ferie, så han kan sørge for det, mens jeg arbejder. Desværre passede det ikke lige med at hun kunne starte i de sidste uger af min barsel.
Men bortset fra det, så er jeg sikker på at det bliver rigtigt godt. Der er ansat en økonoma til at lave mad til de små børn, så det er absolut ikke noget problem at hun har mælkeallergi. Jeg vil slet ikke kunne overskue at lære en dagplejemor, hvad der må serveres, og hvad der i særdeleshed ikke må. Jeg har nok i selv at lære det..
Jeg vil kunne fylde et helt indlæg ud med hvad Mathildes og min allergi betyder for vores hverdag og tænkemåde, men det vil jeg undlade. Jeg vil dog nævne, at det absolut ikke kun er negativt, men meget lærerigt.

Dagen idag, hvor vejret er semigodt, er indtil videre gået med biblioteksbesøg, og kagebagning ( med rismælk). Storebror har meget svært ved at vente til kagen er færdigbagt.. Der skal også gøres rent og ordnes blomster på terassen. Hvis jeg tager mig sammen nu, så kan jeg vidst nå det meste inden der skal kaffe og kage på bordet.

Ingen kommentarer: