fredag den 11. september 2009

Jeg glemmer vist at skrive

Tiden løber vist fra mig for tiden. Det er lige før jeg ikke kan følge med.

Mandag startede jeg bare ugen med lukkede øjne og en dyb indåndning, og så satte jeg fart på.
Jeg skal passe på med ikke at lyde som om jeg ynker. Det gør jeg ikke, for jeg har selv valgt det, men nogle gange er jeg lige nødt til at stoppe op og vente på mig selv..

Mandag fik jeg besøg af min chef og havde så mange kunder i butikken, at jeg lukkede 15 minutter senere end normalt. Manden havde også en lang dag på job, så min mor sørgede for at hente børn og fodre dem af, inden jeg kom hjem. Den lille i bad og i seng, mens den store fik lov til at blive oppe til far kom hjem ved 20-tiden.

Tirsdag var jeg i Århus til en knaldgod dag, hvor vi fik fastlagt den fremtidige sælgerprofil. Jeg var så bombet i hovedet, da jeg kørte hjem, at jeg kørte i stilhed. Tror også alle mine ord var brugt op.. Pjækkede fra HD..

Onsdag var jeg godt nok i butikken det meste af dagen. Aftenen foregik i selskab med nogle dejlige piger. Kom selvfølgelig alt for sent i seng

Torsdag skulle jeg igen til Århus. Lidt tidligere end tirsdag, så børnene blev nødt til at spise morgenmad i institution. Svigermor hjalp denne gang med at hente børn, da manden igen havde lang dag. Jeg kørte direkte fra Århus til Aalborg Universitet og HD og kom hjem ca 21.30

Natten til idag synes Mathilde så at hun skulle vågne kl 1 og græde i 2 timer. Tror nok at hun er ved at få flere tænder. Heldigvis havde jeg en hjemmedag i dag, fordi jeg skulle have hende med på Hjørring sygehus, hvor de skulle tage en blodprøve på hende.
Kl. 7.18 vækkede Laurits mig - 1 time efter mit ur skulle have ringet. Skyndte mig at komme i tøjet og lave morgenmad. Da jeg så skulle lave Laurits´madpakke, var der ikke mere rugbrød i skabet, så måtte lige være en smule opfindsom. Blev ringet op i madpakke-kaoset af det firma, jeg havde bestilt til at lave tørretumbler og vaskemaskine, at de gerne vil komme i formiddag.
Så måtte jeg have fat i svigermor, hvorvidt hun kunne lukke ham ind, hvis jeg ikke nåede at komme hjem først.
Nåede det lige. Det gik supergodt med at få taget blodprøven på Mathilde.
Efter at have brugt 1 time! på at få Mathilde til at sove til middag, var det så meningen at jeg skulle bruge lidt tid til min eksamensopgave. Det blev kun til at jeg fik læst lidt mails - på terassen i solen. Havde bare brug for lidt fred..
Fik bagt kage inden Laurits skulle hentes og så kunne jeg geare ned.. AAHHH

Tid til strikning?? Njae, det kommer vel..??!

3 kommentarer:

Lavendel sagde ...

Jeg er da lige ved at stresse med, når jeg læser dette. Tag nu lige dig selv med! knus

Hannestrik sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Hannestrik sagde ...

Sad og skrev forkert, her kommer den ;-))

Jeg kan godt forstå hvis du bliver lidt træt. Det ville jeg også blive. Men tro mig det bliver bedre. Og der skal nok komme tid til strik. ;-)
Jeg har lagt en ADWARE til dig på min blog. Hanne