torsdag den 3. juni 2010

Uden job

Dagen i går blev taget med bukserne nede, så at sige..

Min chef kom op til et møde, der blev booket i sidste uge uden yderligere agenda, sammen med en repræsentant for min fagforening, og så fik jeg ellers at vide, at min stilling blev nedlagt pr. dags dato, og at jeg skulle gå hjem, men vil få løn indtil 31.oktober, hvor jeg får en ekstra månedsløn oveni.

Så nu sidder jeg hjemme i stuen, og undres lidt over hvad der lige skete der..??!

Men - det er ikke så skidt at det ikke er godt for noget..

Jeg kan endelig få gjort noget ved det jobskifte, jeg har overvejet næsten et år, men ikke rigtigt fået noget gjort ved.
Vi får ro herhjemme, hvor det har været en kamp at få hverdagen til at hænge sammen med at hente børn osv.
Jeg bliver dejlig chokoladebrun af al min nyvundne terassetid.

Oven i hatten har jeg hele dagen igår og igen idag, fået så mange dejlige mails og beskeder fra venner og nu tidligere kollegaer. Nogle af mine kolleger vil jeg miste kontakten til, andre er blevet mine venner. Sådan er det.!

Jeg har taget ja-hatten på og nægter at lade mig kue. Jeg ville dog gerne selv have haft lov til at vælge hvornår skuden skulle forlades.

6 kommentarer:

Irene sagde ...

Øv - hvor er det surt at blive fyret på den måde! Men hvor er det dejligt at læse, at du ikke lader dig gå på, men finder de positive sider frem. Og så synes jeg det er rart, at du ikke skal tænke på økonomi før til okt.,men kan nyde sommeren sammen med dine børn. Og lige til sidst - til lykke med de flotte resultater til eksamen. Tror du ikke de kan skaffe dig et meget mere spændende job?

Lisbeth sagde ...

Det var ikke lige det jeg helst ville bruge dagen på, men jeg er ret sikker på, at der venter et rigtigt spændende arbejde til mig derude..

Annette sagde ...

Tillykke med eksamen - og så tillykke med muligheden for i de næste 5 mdr at kunne tage det roligt i jobsøgningens tegn. At blive opsagt mod forventning er aldrig noget man vænner sig til - men det giver muligheder for noget andet.
At få ro på hjemmefronten til børnene er et gode, som ikke kommer skidt tilbage...
Nyd sommeren med familien og strikketøjet...

EnHeberg sagde ...

Jeg sender lige en hilsen mere :)
Med rank ryg og hovedet koldt - det er lige sådan, jeg kender dig.
Du er så sej!
Jeg krydser for dig.
Knus Louise

Fríða sagde ...

dejligt at læse at du har valgt at se det positive i situationen, nyd sommeren!
kh.fra Island
Frida

Signe sagde ...

Jeg er stolt af at kunne sige at du er min søster.
Forståeligt er du ked af måden det skete på, men at du på den måde formår at vende det til noget så positivt, det er altså ikke alle der kan.