lørdag den 21. august 2010

Lavendula

I tirsdags blev jeg færdig med denne sag. Fik dog først fat i fotograf i går ( aka min søster).Den er super dejlig at have på. Falder tungt, hvilket den skal gøre. Synes måske den sjosker lidt omkring hofterne, men ikke mere end at jeg kan leve med det.

Faktaboks:
Opskrift: Lavendula designet af Britta Wilfert. Str. L
Garn: 446 gram Wilfert´s Livorno (originalgarnet)
HOT/NOT: Skal nok få den brugt rigtigt meget.

Som jeg før har skrevet om, besøgte jeg i foråret Britta Wilferts butik på Frederiksberg, og var meget skuffet over den utroligt dårlige service hun gav. Eller rettere, følte mig som luft for hende. Så havde faktisk set mig så sur på hende, at jeg ikke havde lyst til at støtte hendes firma. Det er jo bare et problem, når hendes designs er så flotte.
Så jeg havde et standpunkt til jeg tog et nyt..
Brugte 3 nøgler MINDRE end der stod i opskriften. Der var dog også 3 nøglers forskel på medium og large. Heldigvis er Designværkstedet i Aalborg meget flinke til at tage det garn retur, man ikke bruger uanset hvor lang tid der går. Super service.

6 kommentarer:

Tris sagde ...

Wauw - den er da blevet utrolig flot. Den klæder dig virkelig.

Jeg kender godt den der fornemmelse af dårlig betjening hos strik-designere. Måske der står på side 1 i strik-designer-håndbogen at man skal være hovski-snovski??? Men det er sgi da ikke særlig befordrende for deres forretning, at de ikke kan behandle deres kunder ordentligt!!!

Garn, hund & kat sagde ...

Den er blevet fin. Måske den opgaså skulle på min todo liste. Har længe haft den under overvejelse. Synes den minder lidt om olive på en eller anden facon *s*

EnHeberg sagde ...

Rigtig dejlig bluse :)
Sikke en rammende og god kommentar, Tris!

Bettina sagde ...

Det var dog i øvrigt lige en fantastisk bluse! Den gad jeg godt eje - men ikke om jeg vil give så mange penge for et kit, og jeg har ofte hørt om den form for (manglende) betjening hos hende i butikken. Dårlig kundepleje!

Lisbeth sagde ...

Den har hængt på mig siden den er blevet færdig. Desværre er den blevet lidt løs forneden, så jeg overvejer at sy elastik i.
På den måde vil den sidde til ved hoften og pose lidt.

Lisbeth sagde ...

Kan absolut godt forstå din holdning Bettina. Den har været forholdsvis dyr, men jeg brugte så også 3 nøgler mindre end der stod i opskriften.
Garnet er sååå lækkert, så jeg har ikke fortrudt at jeg er lidt af en vendekåbe :-)