lørdag den 26. februar 2011

En af de dage..

Sådan ser min dag ud i dag.

Mathilde vågnede kl. 4 og faldt ikke i søvn igen. Kl 5 stod vi op og så TV. Eller rettere; Jeg slumrede på sofaen.
Nu er jeg godt brugt. Altså træt med træt på. Mathilde tog lige en lur på et par timer, så hun er forholdsvis frisk.

Mine planer om at lege den hvide tornado, må vente til i morgen formiddag. Vil gerne have at der er pænt i huset, når nu Michael skal være alene med børnene hele næste uge.


Mens Mathilde sov, sendte jeg Laurits ind på sit eget værelse for at se fjernsyn og så satte jeg mig med Mads Og Monopolet, kaffe og kaffeposefoldning. Så nu har jeg 2 omgange til min store håndtaske. Tog også lige og syede dem sammen med det samme.

Perlepladen er et kuffertmærke, så jeg kan finde min kuffert, når jeg lander i København på mandag. Glæder mig rigtig meget, selvom jeg også kan mærke, at det bliver hårdt at være væk fra familien i 5 dage.

Nederdelen er endelig færdig og skyllet op. Den ligger og tørrer lige nu. Skal nok tage den på imorgen og tage et billede.

For at klare resten af eftermiddagen, har jeg bagt hindbærsnitter. Havde behov for hurtig energi, og de her er hurtige at lave. De smager himmelsk.

Håber I har mere energi end mig. God lørdag til alle..

2 kommentarer:

EnHeberg sagde ...

Sikke en masse spændende du har fået lavet.
Kl. 4 - det er godt nok tidligt. Og jeg som synes, jeg har været tidligt oppe, når uret har ringet 6.45 de sidste 2 dage.. :)
Er nederdelen i Leti Lopi?

sannepkunst sagde ...

Kl 4...det er godt nok tidligt :) God tur til dig :)