mandag den 31. oktober 2011

Familiefordele


Min mands fætter ejer garnfirmaet Mayflower. Jeg udnytter det ikke særlig meget, til trods for at jeg bor ganske få kilometer fra firmaet.

I lørdags mens vi kørte mod hovedstaden, var der lagersalg. Det udnyttede jeg og fik ejerens lillesøster til at lægge garn til side INDEN de åbnede. Så nu er der garn til ihvertfald 1 trøje til min store nevø. Det bliver dog hans mor, der kommer til at lave den.


Min svigermor kørte omkring og hentede garnet. Da jeg var omkring hende i formiddag for at afregne, havde Michaels kusine liige lagt lidt blade i posen til mig.


Har kun lige bladret dem igennem. Glæder mig til at sidde lige så stille i sofaen med kaffen i nærheden og nærlæse. De ser spændende ud.

6 kommentarer:

dqpage sagde ...

Det er da en familieforbindelse der vil noget ;o)
hilsen Mona

Signe sagde ...

og hans mor glææææder sig til at mærke garnet og ikke mindst strikke med det :-)

Lydert sagde ...

Pyha, jeg var druknet i garn, hvis det var mig, der havde sådanne forbindelser

Lisbeth sagde ...

Jeg synes tit ikke de har lige det garn, jeg gerne vil have.
Er dog tit inde på deres hjemmeside for at se, om deres garn, kan bruges til min opskrift. Synes dog ikke de har det lækre uldgarn, jeg helst strikker i.

Anonym sagde ...

Ej helt ærligt Lisbeth hvorfor har du ikke oplyst mig om sådan noget - jeg anede ikke at de ligger i Brønderslev, ej det er virkelig for dårligt af mig, køber elles 90% af mit garn hos Garnboden i Brønderslev.
Nå jamen så ved jeg da det :)

Lisbeth sagde ...

Skal nok have dig i baghovedet en anden gang bilgaardkreative :-)