søndag den 9. oktober 2011

Strik med helende effektJeg tror, jeg har fundet min redning.

Denne retstrikkede poncho er så nem at gå til, at jeg ikke skal tænke, når jeg sidder med den. Til gengæld kan jeg mærke at min hjerne lige så stille kommer tilbage til normalen.


Med 1-2 nøgler om dagen, er den dog hurtig færdig. 

7 kommentarer:

Uldbegavet sagde ...

Af og til har man bare brug for, at lade fingrene arbejde og slå hovedet fra. Så er det godt med sådan et projekt som din poncho. Skulle behovet for noget nemt stadig være der, når ponchoen er færdig, kan jeg anbefale Camomille sjalet af Helga Isager. Det er også ren strikke terapi.

Lisbeth sagde ...

Da jeg skrev indlægget, tænkte jeg faktisk på, hvad næste terapiprojekt skal være.
Camomille er allerede på to-do listen, så der er ikke langt til handling. Tror faktisk at jeg vil skynde mig forbi garnudsalg.dk og bestille garn :-)

Betty sagde ...

Den ser så dejlig ud.....er selv på jagt efter opskrift på poncho.....måske du kan komme med et tip, evt. den du bruger!

Rigtig god søndag!

Lisbeth sagde ...

Den er fra stof og stil.

http://www.stofogstil.dk/Katalog/Monstre.aspx?group_id=8738

EnHeberg sagde ...

Dejligt. Som du ved, virkede det også for mig. Som min mor sagde for nylig: Jeg er sikker på, strik reddede dig <3

Ellen Kathrine sagde ...

Ja det har en af stressende virkning at strikke, men hvis man begynder at få dårlig samvittighed over alle de projekter man ikke får færdige som bare ligger så er det også noget skidt. Men som afledning på møder hvor man hidser sig op osv er det rigtig godt.

von Dörnis sagde ...

Kære Søs. Hvis du mangler ret/vrang terapimodeller, så skla jeg da gerne aftage et multikoloristisk laaangt restegarns-halstørklæde med vams-effekt. :-)