onsdag den 4. januar 2012

Blondekant


Jeg er kommet til blondekanten på Camomille-sjalet. Glæder mig SÅ meget til det er færdigt.Jeg er dog en smule skuffet over garnet. Jeg bruger Blackhill fra Garnudsalg.dk, og jeg har oplevet flere gange, at der er brud på garnet.

Er det noget, I andre har oplevet?

8 kommentarer:

Karin Grøn sagde ...

Godt nytår til dig. Godt at læse at du har haft et år, hvor du har fundet dig selv og dine værdier- det betyder meget mere end alt andet her i livet. Det er dejlige ting du har strikket og det er rigtigt at strikning og - især siger jeg, der jo knipler- knipling er for mig en ren terapi, fordi jeg er nødt til at tænke på noget andet end mine smerter og mine problemer og derfor ser på det med fornyede kræfter, når jeg er færdig med at kniple--- og strikke. Mht Blackhill- har jeg da ind imellem oplevet at garnet er brudt men jeg sætter det bare til igen og få det til at passe. Jeg køber altid 500 g cones og så svarer det jo til at strikke med 10 ngl garn og der vil også være brud undervejs. Jeg strikker bare videre og lader en lang ende hænge og så syr jeg det til med maskesting og hæfter på den måde. Det ses ikke når det er vasket og det er først der du kan bedømme Blackhill garnet fordi det indeholder spindeolie og lanolin, for da bliver det luftigt og blødt og virker fnuglet- selv når man strikker med to tråde som jeg har gjort til et par herretrøjer.

laj [tulipan-hygge] sagde ...

flot kant til dit sjal

bliver spændende at se det færdigt

Lisbeth sagde ...

Karin,jeg har også bare strikket enden med, og så bliver det hæftet bagefter. Ingen problemer med det. Jeg har bare ikke oplevet det før med andre garner, det er derfor jeg undrer mig.

Jeg glæder mig til at få olien vasket ud. Forestiller mig at det ændrer sig markant.

Uldbegavet sagde ...

Blackhill garnet plejer nu at være lækkert, men måske har du været uheldig at få en cone med mange brud.
Hvis du ikke gider hæfte alle de ender, kan du vælge at "spytsplejse". Dette har jeg selv gjort ofte, dog med brug af postevand og ikke spyt, og det fungerer helt fint.

EnHeberg sagde ...

Meget flot! Glæder mig til at se de færdigt og se, hvilke farver, du har valgt.

Camilla sagde ...

Jeg har faktisk aldrig oplevet det med blackhill, og jeg har strikket meget i det. Spytsplejseteknikken er uundværlig at kende, så skal man nemlig ikke hæfte!!

Lisbeth sagde ...

Må vist lære det trick med spytsplejsning.
Glæder mig, at det ikke er normalt at det er knækket.

Erika sagde ...

Jeg har heller ikke oplevet det med Blackhill, men ville også klart spytsplejse, hvis jeg oplevede det. :-)

Camomillen er lækker! :-)