søndag den 5. februar 2012

Weekendens projekt


Huset vi bor i er 6 år gammelt. Vi købte det helt nybygget.

Vi har aldrig været rigtig tilfredse med måden køkkenet er indrettet på. Der er kun et køle/fryseskab og ovnen er på den anden side af den gang, der går igennem huset.
Især efter Laurits er blevet høj, er jeg altid bange for at der er et barn, der knalder ind i ovnlågen, hvis den er åben.Det er der rådet bod på nu. Vores fælles julegave til hinanden var et køleskab OG et fryseskab.

Michael og hans far har brugt weekenden på at rykke rundt på inventaret.


 Jeg er SÅ glad. Jeg har mistet et højskab, men det er det hele værd. Planen er, at vi udvider med et par små overskabe over køleskab og fryser.

Men kommer tid, kommer råd.... Jeg er lige fået første dagpengeudbetaling. Det bliver jeg ikke fed af.. :-(4 kommentarer:

Kirsten Amstrup sagde ...

Stort tillykke med fornyelsen. Det ser meget meget lækkert ud, og bliver en fryd at tage i brug.

Uldbegavet sagde ...

Tillykke med de nye tiltag, det ser flot ud og lyder også meget mere brugervenligt.
Nej understøttelsen er ikke noget at råbe hurra for, men i det mindste skal man ikke tale arbejdsmarkeds bidrag af den, det hjælper en lille smule.

Lisbeth sagde ...

Du har ret Uldbegavet. Jeg klager også mest, fordi jeg kun har fået ½ dagpenge, fordi udbetalingen ligger forskudt af alm. lønudbetaling.
Køkkenet er blevet meget mere brugervenligt. Glædes stadig over at komme ud i køkkenet.

EnHeberg sagde ...

Det ser flot ud. Tillykke med forandringen.
(Husk køleskab og fryser skal kunne komme af med varmen, også hvis I har sat overskabe op henover - hilsen den køkkenskadede ;) )