lørdag den 9. juni 2012

Tankestregs-udfordringer

Sidder alene i aften.

Min mand er til firmafest og børnene sover.
Så nu sidder jeg og kæmper med tankestregen. Tæller og tæller, måler og måler igen. I forhold til de mål, jeg har fået fra Bente Geil, så passer kjolen. Strikkefastheden passer og der er også det rigtige antal masker. Men jeg har ikke mere mørk lilla.

Synes dog den ser noget stor ud i forhold til at det er en størrelse 4 år.Her har jeg lagt en af Mathildes kjoler ovenpå, for at sammenligne.
Så nu har jeg taget en beslutning om at sprætte op, så jeg starter med indtagningerne lidt før, så det passer med garnet. Som den er nu, vil den gå ned til fødderne og så er jeg hundrede procent sikker på, at hun ikke kommer til at bruge den.6 kommentarer:

Merete sagde ...

øv ... men så går tiden da med det ☺

dqpage sagde ...

Skulle lige til at sige, at det ikke er så galt når bare den er for stor - for så vokser hun til at kunne passe den. Men når den ned til fødderne - så er det straks en anden snak..
god opsprætningslyst ..
hilsen Mona

Kirsten Amstrup sagde ...

Det var da ærgerligt, at du skal til at pille op. Men godt, at du får garnet til at slå til.
Det er da vist ikke første gang, vi hører om problemer med garnmængde og opskrift til den tankestreg, er det?
Jeg mener at kunne huske et andet blogindlæg herom, men er ikke helt sikker.

Uldbegavet sagde ...

Jeg synes generelt Bente Geils modeller er lidt store i det, lige som Anette Danielsens modeller ofte er for korte. Kan godt forstå du retter den til, så hun bliver glad for den og også kommer til at bruge den. Den ser ud til at blive sød i de farver.

Lisbeth sagde ...

Kirsten, mon det ikke er et af mine tidligere indlæg, du kan huske??
Jeg har ihvertfald øffet lidt over den kjole efterhånden :-)

Majken Hammer sagde ...

Jeg har strikket siden jeg var omkring 5 år - startede med grydelapper, og da min mor ikke hurtigt nok kunne lære fra sig, startede jeg bare selv efter opskrifter i Hendes Verden som hun købte hver uge, så snart jeg kunne læse selv. Min erfaring gennem årene er, at de opskrifter jeg har strikket efter ca. de sidste 5 år er ikke som "i gamle dage" - for lille garnmængde, fejl i opskrifterne, både hvad angår antal masker og af/på/ud/ind-tagninger, manglende forklaring og tekst o.s.v., og at det færdige resultat ikke ligner billedet - træls.
Da jeg elsker at eksperimentere med forskelligt håndarbejde, nød jeg indimellem at sætte mig ned med strikkepindene og bare strikke derudad efter opskrift, men det har jeg opgivet for tiden :( p.g.a. dårlige opskrifter.