mandag den 31. december 2012

Året der gik


I anledning af årets afslutning, har jeg ligesom mange andre brugt lidt tid på at reflektere over år 2012.

Jeg er meget visuel - også i mine tanker - så derfor er det meget naturligt for mig, at gøre det i billedsprog.

For mit vedkommende har 2012 været som et damplokomotiv, der skulle i gang. En træg start, og lige så stille kommer der mere og mere fart på.

Jeg gik ind i 2012 med de sidste rester af min depression, jeg fik i 2011. Omkring påske kom der mere og mere gang i julene, og jeg følte mig endelig rask. Jobsøgningen blev også mere og mere udadvendt. Jeg kom ind i Jobsøger Nord, et netværk af jobsøgere i Aalborg, hvilket gav mig en masse inspiration til min jobsøgning. Her fik jeg også tippet om en stilling på EUC Nord, som jeg søgte og fik, og som jeg er superglad for :)

Der har været fuld gang i lokomotivet de sidste 4 måneder. Mine løbeture og træninger er kullet, der holder lokomotivet i gang, og når dampen skal lukkes ud sætter jeg mig med et eller andet kreativt. Heldigvis har jeg også en god co-driver i min mand, der hjælper med at sætte bremsen i, når det går for stærkt, men som også giver mig plads og tid til at putte kul på motoren..
Jeg er ikke helt så god, som før min depression, men det bliver jeg.

I 2013 har jeg planer om at gennemføre mit første halvmaraton ( nu er det sagt..) Det kræver dog, at jeg får mere kontrol over min pollenallergi, så jeg ikke skal døje så meget med astma som i år. Allerede nu er jeg ved at overveje, hvordan det skal gøres. En del alternative muligheder, skal afprøves..

Jeg ønsker jeg alle et bragende godt nytår...

Lisbeth

5 kommentarer:

Micha sagde ...

Godt nytår :)
KH Micha

Lydert sagde ...

Godt Nytår

Kærlige hilsner
Lone

Trillemus sagde ...

Godt nytår til dig og din familie.

Kh Mette

EnHeberg sagde ...

Godt nytår og godt kæmpet.
Jeg har altid et par skinner, hvis det kniber <3

dqpage sagde ...

hej Lisbeth
Det lyder som om 2012 har været et år med fuld damp på tromlerne og fremad i højeste gear ..
Jeg vil ønske dig og din familie et rigtig godt nytår. Det var rigtig hyggeligt at træffe dig ude hos Lone til hendes blogtræf.
hilsen Mona