søndag den 9. december 2012

Drillenisse på spil


Dagen idag har stået i sneens tegn. 
 
 
Vi måtte droppe planer om legeaftaler og julestuebesøg. Til gengæld hyggede vi inde og ude.
 
 
Jeg er færdig med den første finger i min første vante. Dog ikke uden problemer, da min ene strikkepind lige pludselig var væk. Er sikker på, at drillenissen var på spil.
 
 
Efter at have ledt næsten en time, opgav jeg. Heldigvis var der 6 strømpepinde i sættet, så jeg kom igang igen - og fandt selvfølgelig den tabte strikkepind på gulvet under en stol..
 
 


Håber det holder op med at sne i nat, så vi alle kan komme sikkert frem til vores bestemmelsessteder i morgen..

3 kommentarer:

dqpage sagde ...

Utroligt med de nisser ;o)
og - ja- det kunne være rart hvis føret blev lidt bedre inden i morgen.
hilsen Mona

marion sagde ...

altså de drillenisser er da heller ikke til at holde styr på.

Dejligt som sneen lige kan lave et afbræk og alle kan få en lidt anderledes dag end planlagt det er da slet ikke så tosset.
Her er det for længe siden holdt op med at sne og jeg sidder lidt med en følelse af et antiklimaks... for var så glad for alt den skønne sne, og var ude og skovle det sidste sne væk fra indkørslen og nu ja nu regner det... så trist synes lige at det var så skønt med sne.... Og havde egentlig glædet mig lidt til en rask lille snestorm der kunne vende op og ned på vores alles hverdag og måske snige en snefridag som kunne bruges på at vælte sig i sneen med ungerne drikke varm kakao og nyde den helt særlige stemning som det gir :-) Men hvad vi må jo have det til gode

Uldbegavet sagde ...

Ja, det er højsæson for nisser, så strikkepinde, målebånd og stoppenåle er i stor fare for at "forsvinde" i denne måned.