onsdag den 30. december 2009

2 projekter på pindende lige nu

Hvad gør man, når man ikke kan finde en lille vest i børnestørrelse, når man nu er overbevist om, at datteren ikke kan leve uden?
Man finder én i en voksenstørrelse og så reducerer man målene.. Efter at have lavet en vest i størrelse dukkestørrelse, tror jeg nu, at jeg har ramt målene.

Der skal bare lige kanter på, og så er den vist lige i skabet. Det er rigtigt sjovt at kaste sig ud på lidt bar bund, og se om planen lykkes.Det andet projekt er Mizz Beezy fra Geilsk. Læææækkert garn. Er sikker på, den bliver et hit, når den altså er færdig.

Jeg har brugt pengene fra min opsparing til det. Det var godt nok ikke lige den model, der var planlagt, men man har vel et standpunkt til man tager et nyt?Jeg har da forresten helt glemt at jeg har fået en garntvinde og et krydsnøgleapparat i julegave. Det kommer snart i brug, og så skal der nok komme billeder. En super dejlig gave, som jeg bare har ønsket mig i lang tid.

1 kommentar:

Karin Grøn sagde ...

Dejlige ting du har gang i på pindene, men du har ret- den vest til drengen er for kort. Måske gør det sig godt på fotos, mend det duer ikke i virkeligheden. jeg plejer at sige at trøjer skal nå ned over rumpen på børn. Jeg er gammel børnehavepædagog før jeg blev handicappet og jeg har set så mange trøje sidde midt på ryggen når de legede på gulver fordi de var for korte. Mål det barn du skal lave den til på både maven og længden og beregn altid et nøgle garn ekstr, for trøjer til børn er altid for korte. Det er ærgerligt når den er klippet op men jeg håber I finder en der kan bruge den