torsdag den 31. december 2009

Tilbageblik på år 2009

Tager lige en kaffepause fra rengøring og klargøring til aftenens festivitas. Min søster og svoger kommer med deres 3 børn, så der bliver liv i huset. Der er gjort klar til at de kan sove her, så der ikke er nogle, der skal køre hjem.

Lige nu er Michael ved at ønske sine medarbejdere et godt nytår, efter de har sørget for at borgerne i Hirtshals ikke går sultne ind i det nye år.

Sidste år på denne tid, så jeg tilbage på et år med sygdom og død i familien. Det har vi heldigvis været forskånet for i år.
Til gengæld har det været et år med fuld fart på. Sådan føles det ihvertfald. Den første 2/3 af året gik jeg og hyggede med Mathilde, men 1. august blev jeg sluppet ud i den virkelige verden igen, og siden har der bare været knald på.
Vi har fundet ud af, at 2 butikschefer i den samme familie er 1 for mange, når man samtidig har 2 børn sammen. Vi er godt nok heldige, at vores forældre har mulighed for at hjælpe med at hente børn en gang imellem.

Ikke nok med at jeg arbejder godt og vel fuld tid, men jeg er også i fuld gang med at uddanne mig. Til sommer kan jeg kalde med HD(O), men først er der lige et speciale, der skal skrives.
Jeg er startet. Det skal afleveres om 10 uger, så der er ikke lang tid at skrive i, når jeg lige skal have interwievet en masse mennesker..( og skrive 80 siders rapport)

Laurits starter formentlig i skole til sommer, og vores hus skal udvides. Ikke at det har noget med hinanden at gøre, men bare for at fortælle, at der bliver gang i den til næste år.

På strikkefronten kan jeg konstatere at jeg holdt mit mål med at bruge mere lagergarn end nyt garn. Men også kun lige...

Jeg har ikke så mange strikkemål for det næste år, andet end jeg vil få den trøje strikket til Michael, som han har sukket efter et par år nu. Og så skal jeg altså prøve et designer strikkekit mere. Det jeg har gang i nu, er en ren fornøjelse.

Kaffen er drukket og gæsterne er ved at være på vej, så jeg vil gå tilbage til pligterne.

Jeg håber for jer alle, at I må komme godt ind i tyve-ti. Jeg glæder mig til at følge med på jeres blogge. Det er en kilde til morskab og inspiration.

GODT NYTÅR!!

3 kommentarer:

Tris sagde ...

Kære Lisbeth,
Også et rigtig godt nytår til dig og dine :o)
/Tris

Karin Grøn sagde ...

Godt nytår. Lyder til du får et godt år i 2010 Held og lykke med det hele. Håber I havde en dejlig nytårsaften. Det er nu specielt når der er små børn- nabokonen og jeg talte netop om det i nat, da vi ønskede hinanden godt nytår men den tid er forbi her hos os.

EnHeberg sagde ...

Også godt nytår til jer alle i din og Signes slægt :)
Knus Louise