fredag den 11. december 2009

En fantastisk fridag

En af de få fordele ved at arbejde i butik, er at jeg har en fridag på en hverdag, hvis jeg skal arbejde lørdag.. Sådan er det ihvertfald i det selskab, jeg arbejder i.
Ulempen ved at være butikschef er så også, at fridagene ikke er hellige, hvis der f.eks. er sygdom blandt personalet.
Sådan har det været for mit vedkommende, de sidste 2 måneder, så jeg har haft 3 6-dages uger, hvilket godt kan trække tænder ud.

Igår havde jeg endelig fri. Den blev udnyttet lige som jeg allerhelst vil. Den var på det nærmeste hellig..

Jeg tog med min tvillingesøster til Bindestuen i Saltum. En garnbutik, der skal opleves. Det var mit jomfrubesøg, men absolut ikke det sidste. Vi fik en fantastisk service af en virkelig entusiastisk indehaver. Dejligt at opleve en butik, hvor der bliver solgt op/mersalg ( ved godt, at det er en arbejdsskade, men når jeg møder en god sælger, der hører hvad jeg ikke siger og sælger det jeg ikke troede, jeg havde behov for, så betaler jeg gerne.. )
Og så havde hun altså bare meget lækkert garn..

Købte Geilsk-kittet Miss Beezy, for min opsparing og der røg også lige lidt navia garn i posen til en kjole, jeg blev overtalt til at prøve opstrikket, og som jeg bare måtte lave.. ( ved godt at det ikke var den originale idé, men jeg forelskede mig..)
Efter at vi havde overrasket mit personale ( det var første gang, de mødte søster) med vores lighed, fik vi frokost sammen. Det er lang tid siden, vi har haft tid til at snakke. Dejligt at få mulighed for det..

Jeg nåede lige 1½ time helt alene i huset, inden børnene skulle hentes...

Batterierne var nu ladet op til en weekend med arbejde både lørdag og søndag.. Længe leve julen...

2 kommentarer:

EnHeberg sagde ...

Lækre sager, og skøn butik. Jeg var der også i fredags - med min bedste ven :) Når nu man ikke har en søster, er en bedste ven det bedste :)
Glæd dig til Miss Beezy - den er alle biserne værd!
Knus Louise

Lisbeth sagde ...

Jeg er dobbelt heldig Louise, for min søster er min bedste ven, på en sådan speciel søster-måde :-)