søndag den 14. februar 2010

Hold da op en uge

Jeg er brugt, som i fuldstændig færdig, hvorfor dette også er et billedløst indlæg. Skal bare lige have lidt luft.

Har knoklet igennem med masser af overskud med både fuldtidsjob og specialeskrivning. I mandags havde jeg en kontrovers med min chef og tirsdag blev jeg bekræftet i, at vi er langt fra hinanden sådan rent meningsmæssigt. Jeg har været meget sur og vred og skuffet, og er det faktisk stadigvæk, men jeg har nægtet at det skulle gå ud over mit gode humør.
Idag knækkede filmen så da vaskemaskinen gik i stykker. Satte mig bare og tudede.. Overskuddet var væk. Vinduespudsning blev nærmest terapeutisk.. og her til aften var min strikkeopskrift væk.. ( så kan det næsten ikke blive værre)

Mens det var allermest træls blev der rakt nogle hænder ud til mig; Fik en besked fra min gode ven, tidligere chef, nuværende kollega om jeg giver frokost i morgen. Man skulle tro han kan læse tanker ( tror også han kan, for han gør det nummer ret tit). Trænger til at snakke det hele igennem med ham.
Derudover har jeg fået to veninder til at hjælpe mig med et projekt, der skal hjælpe mig med at komme ovenpå igen. Mere om det senere..
Sidst, men ikke mindst, kom min familie og fejrede Michaels fødselsdag, og jeg fik et kæmpeknus af min mor.
Uanset hvor gammel jeg bliver, så bliver jeg aldrig for gammel til at blive trøstet af min mor, når det hele bliver lidt for surt.
Jeg føler mig heldig at have nogen, der hjælper mig op, når jeg trænger til det.

Det er dog ikke træls det hele, for i fredags nåede jeg en hurtig kop kaffe med en dejlig ven, jeg ser alt for lidt. På tirsdag skal jeg en smuttur til Kbh, hvor jeg blandt andet skal spise sushi med min storebror, og når jeg får fri på lørdag kl 13, har jeg 2 ugers ferie.. ( jeg skal godt nok bruge dem til at skrive specialet færdigt, men alligevel)

Tror måske jeg starter på noget nyt strikketøj i aften. Bare fordi jeg trænger.. Eller også arbejder jeg lige i en halv time, så jeg er klar i morgen tidlig til morgenbriefing og går i seng..

1 kommentar:

EnHeberg sagde ...

Jeg sender også et stort knus! Puha, sikke en uge. Du er både sej og principfast, det kan jeg godt lide. Godt du ved, hvor du kan hente støtte - det er guld værd.