torsdag den 15. juli 2010

UpdateDet skrider lidt for langsomt frem med vores tilbygning, hvis man spørger mig..
Tog med børnene op til mine forældre søndag, fordi mureren sagt, at han ville begynde at bryde beton op på Laurits´værelse mandag morgen kl.7.
Tirsdag da Michael kom hjem, manglede der dette lille stykke, man kan se nedenfor den malede Traktor Tom. Michael og jeg aftalte at jeg blev hos mine forældre til onsdag, for så passede det med at mureren ville være færdig.
Jeg kom hjem i går aftes til det samme lille stykke beton, der manglede. Mureren havde slet ikke været der. I dag kom han heller ikke..

Nu er jeg spændt på, om vi bliver vækket at et trykluftsbor i morgen tidlig. I så fald må vi hurtigt i tøjet og cykle børnene i institution, hvor de så spiser morgenmad..På strikkesiden skrider det lige så stille fremad. Lavendula mangler kun ærmerne og Fiona skal lige have et par mønsterrapporter inden den stribede kant til sidst. Jeg har prøvet den, og den bliver bare god..

PS: Traktor Tom skal rives ned. Laurits fik den på hans værelse for tre år siden. Alle der går forbi huset kommer med bemærkninger om den, for nu kan den rigtigt ses, efter der er lavet hul til den nye hoveddør.

2 kommentarer:

EnHeberg sagde ...

Jeg håber, det stadig går fremad med tilbygningen :)
Hvad var det liiige med det vandrør?
- Det lyder ikke helt godt...
Vh Louise

Lisbeth sagde ...

Gulvvarmen i gangen var lavet sjusket, så der stak en lille bue ind på det gamle værelse. Så da mureren skar i betonen, skar han røret over, så vandet stod i en bue ud i rummet og sev ind i gangen.
Vi fik meget travlt med at lukke for vandet..