torsdag den 27. november 2008

Hvad sker der lige??

Jeg er nødt til at komme af med min vrede.
I morges da gemalen var næsten på arbejde, var han lige ved at køre ud foran en anden bil i en rundkørsel, men nåede at bremse i sidste øjeblik. Jeg tror ikke at der er særlig mange, der kan sige sig fri fra at have gjort det nummer.
Anyway, da han så lidt efter stiger ud af bilen for at gå på arbejde, kommer vedkommende fra den anden bil og giver ham 2 knytnæveslag i ansigtet, vælter ham omkuld og sparker ham en enkelt gang.
Hvad sker der lige???
Heldigvis er det værste der er sket at gemalens stolthed har fået et knæk, for der blev ikke slået hårdt. Det kom bare så pludseligt, at han blev helt paf, og ikke fik pareret for slagene..

6 kommentarer:

Jane sagde ...

Jamen hvad sker der da for bilister nu om dage.
Godt at din mand trods alt slap rimeligt billigt.

Anonym sagde ...

Hold da op hvor voldsomt!

Og så lige i kølvandet på den "trafikvrede-sag" der er så meget i medierne lige i disse dage.

Så lige en genudsendelse af aftenshowet fra i går, hvor den inviterede gæst fra politiet sagde at han håbede og mente at den sag måske ville få folk til at besinde sig, men det ser da ikke sådan ud.

Lisbeth sagde ...

Fatter heller ikke hvad det er, der får folk til at tro de er herskere, bare fordi de sidder i deres bil. En gang var der noget der hed hensyn og tolerance. Det findes åbenbart ikke længere..

Karin Grøn sagde ...

Fy for en oplevelse. Jeg ved ikke, hvad der sker, men folk tror tilsyneladende de er alene på jorden eller at de har ret til at hævne enhver form for fejltagelse fra andre folk. Helt ærligt- der skete jo ikke noget for nogen af dem. Sommetider forstår jeg ikke den korte lunte folk har. De kan da nøjes med at skælde ud, hvis de synes det er nødvendigt, men ligefrem at slå, vælte folk og sparke dem pga sådan en lille fejl. Jeg blev rystet og harm. Heldigt at din mand ikke kom til skade. Jeg håber I anmelder ham.Jeg synes det er vigtigt at få den slags vold standset.
Kh Karin Grøn

Tina/Chance-strikkeren sagde ...

Hvor ER det altså bare skræmmende, at folk går rundt med alle de aggressioner, de ikke kan tøjle.

Håber ikke din mand er for påvirket af det. Har politiet været ind over?

Mange hilsner, Tina

Lisbeth sagde ...

Politiet har ikke været inde over. Det eneste han kunne huske, var hvilken farve bilen havde, så han mente ikke at det nyttede noget. Det er vi så ikke helt enige med hinanden i..
Han har det godt. Han var rystet, men slap alt andet lige billigt. Der er kun et par rifter tilbage.