søndag den 30. november 2008

Til jul ønsker jeg mig..

.. en rengøringskone!!

Der er bare nogle ting, jeg aldrig lærer. Blandt andet at støve af oftere end sjældent. Hvilket er ret åndsvagt, idet jeg for et par år siden fik konstateret støvallergi.. Det vil sige at når jeg gør rent, når der er beskidt, så snører halsen sig sammen, og jeg føler det som om jeg skal kvæles. Sådan har jeg det lige nu. Tænkte at nisserne skulle stå på et rent underlag..

Nisserne bevæger sig lige stå stille ind i stuen i takt med at jeg tørrer støvet af overfladerne. Laurits har hjulpet mig lidt, så der lige nu er en hel nissefamilie på reolen i en meters højde..


"Adventskransen" er også blevet fabrikeret. Den er lige så enkel, som jeg kan lide det.


Vi bor i et helt nybygget hus, der indbyder til en form for minimalisme. Jeg trives med det. Vil gerne have så lidt og så lette møbler som muligt. Jeg kan godt få lidt klaustrofobi, hvis der er ting over det hele. Derfor er jeg også ved at fjerne ting på bordene i dette øjeblik..

Når gemalen kommer hjem fra arbejde over middag, skal jeg lige ud at løbe en tur, inden vaflerne kommer på bordet. Det er jo 1. søndag i advent.

God søndag til jer alle..

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Og hvorfor var det så at du ikke kom ud at løbe?

Lisbeth sagde ...

Michael er ca 1½ time senere hjemme end jeg havde beregnet, så jeg vil hellere bruge tiden med familien istedet. Mathilde kommer med i babyjoggeren i morgen tidlig i stedet for.