søndag den 16. september 2012

Pip Pip

 
Sad i formiddags og læste diverse blogs, mens det lige pludselig slog mig, at jeg vist er blevet weekendblogger. Næste tanke var "så må jeg hellere gøre noget færdigt idag, så jeg har noget at vise"
 
 
Der er simpelthen sket det, at jeg er blevet jobramt. Og jeg elsker det :-)
 
Jeg underviser både et hold unge og et hold voksne, hvilket er en dejlig blanding, da de giver noget forskelligt. At jeg er helt grøn, kan dog mærkes på arbejdstiden. Har f.eks. siddet i 2 timer og forberedt mig til i morgen ( kl. er nu 22.30 sådan ca ). Jeg skal undervise i 3 lektioner....
Jeg prøver at holde en regel om, at jeg holder fri fredag aften og dagene i weekenden. Og jeg arbejder ALDRIG mens børnene er vågne.. Jeg vil gerne være nærværende, når vi alle er hjemme. Det sidste lykkes til dels...
 
Min kreativitet går som regel ud over mine negle. Det er et lille projekt, jeg hurtigt kan blive færdig med.
 
Mit Mystery Shawl skrider lige så stille frem. Jeg er nødt til at skifte mellem snipperne, da jeg ikke er helt sikker på, at jeg har nok blåt garn, og derfor vil lave enderne ensfarvede, Det skal dog gerne være synkront.
 
 
 
 
 
Jeg er også igang med perler. Inden jeg gik i gang med at arbejde, her til aften, fik jeg lavet armbåndet til venstre færdigt. Det er mit første eksemplar, så jeg er godt tilfreds. Jeg har gjort mig nogle erfaringer, jeg kan trække på til de næste projekter.
 
 

 
 
 
Armbåndet med hjerter er til Mathilde. Hun vil så gerne have et. Det bliver dog hurtigt færdigt, da det ikke skal være særligt langt.
Mens jeg sad og gjorde armbåndet færdigt, var Laurits igang med at designe hans nye armbånd. Jeg spurgte om jeg ikke skulle lave et venskabsarmbånd til ham, i bomuld, han kunne bruge i skolen, men han vil altså have et perlearmbånd, til at gå med herhjemme...  Godt så!

4 kommentarer:

dqpage sagde ...

hej Lisbeth
hvor er det dejligt at høre, at du er så glad for jobbet
- og at du også når at være lidt kreativ ind imellem :o)
hilsen Mona

Mette sagde ...

Well, det er da en lykkelig årsag til at være weekend blogger :-)

Uldbegavet sagde ...

Skønt at du har fået sådan et godt job. Weekendblogger er vi mange der er, af samme grund. Døgnet har jo kun 24 timer. Nogle blogger hver dag og har god tid, andre ikke, sådan er vi så forskellige. Hovedsagen er, at der er plads til os alle.

Unknown sagde ...

det er et skønt sjal du laver, ærgrer mig over at opskriften kun findes på engelsk:)