søndag den 30. september 2012

Mystery Shawl Vol??

 
Ved da ikke lige hvor mange indlæg, det her Mystery Shawl efterhånden trukket, men en del er det da blevet til.
 
Nu kan jeg heldigvis snart skrive en faktaboks, for lige nu ligger det på kontoret, spændt godt op på børnenes skumbrikker.
Det kan anbefales at bruge dem til strik blokning, da de kan samles efter behov.
 
 
 
 
Jeg mangler dog efterhånden blocking wires. Det ville have været meget nemmere at spænde sjalet op, hvis der var en wire langs hele kanten.
Er der nogle, der ved hvor jeg kan købe dem, nu hvor Slavi har lukket sin netbutik? Der må vel egentlig talt også findes andet, der kan bruges??
 
 
Faktaboksen kommer, når jeg har fået det af nålene. Jeg skal også nok tage et billede af den, mens jeg har det på.
 
 
Har ellers brugt weekenden på at komme ned i gear igen, hvilket i den grad var tiltrængt. Er klar til en ny uge.

lørdag den 29. september 2012

Balsam for sjælen



For første gang i 5-6 uger, har jeg en weekend uden planer, hvilket er virkeligt tiltrængt. Min krop har gjort mig opmærksom på, at det kun er et år siden, at jeg sygemeldte mig med stress.

Jeg har besluttet mig for, at det er denne her weekend, jeg skal færdiggøre mit Mystery Shawl. Jeg satser på at lukke af i aften.
Det er alt for sjældent, at jeg tager mig tid til at strikke for tiden, så jeg havde næsten glemt, hvordan min hjerne falder til ro, når jeg strikker. Det er ren meditation.




Selvom jeg ikke blogger så tit for tiden, så sker der noget mere på Instagram. Du kan finde mig ved at søge på Micbeth. Vi ses!

mandag den 24. september 2012

Vundet Give away

 
Har da helt glemt at fortælle, at jeg faktisk har vundet en give away hos Synne.
 
 
 
 
Jeg har læst den allerede, og den er bare vildt god. Forfatteren formår virkeligt at fortælle om udfordringerne ved at forelske sig i sin dimentrale modsætning.
 
 
Kan klart anbefales..
 
 
 

søndag den 23. september 2012

Endnu en uge er gået


Puster ud efter en meget hektisk uge. Den kulminerede her i weekenden med 2x overnatning med hele min familie.
Det var min søster og jeg, der arrangerede det hele, og med en familie på 16 personer, var det rimeligt meget praktisk, der skulle ordnes inden fredag.

Mandag havde jeg 17 års kærestedag med min mand, og torsdag havde vi 9 års bryllupsdag. Michael kom hjem med denne her buket roser ♥




Fredag mødtes hele min familie i Løkken og vi skiltes ad igen her i formiddag. Igår formiddag tog vi en tur til Rubjerg Knude og Maarup Kirke. Det blæste en halv pelikan, men det var en helt fantastisk tur. Jeg var dog lidt nervøs for om Mathilde ville blæse væk. På det nederste højre billede, står hun med ryggen mod vinden og holder sin morfar i hånden. Imponerende hvordan vandet havde spist meget af skrænten. 

Prøver at forstørre billederne. Håber ikke de bliver for slørede.

Min svigerinde havde læst mine tanker og lavet en lille mobilpung til mig. Jeg havde gået og tænkt på, om jeg ikke skulle lave en selv. Det slipper jeg for nu. Den er supersød og blød i rosa Alpaca.



søndag den 16. september 2012

Pip Pip

 
Sad i formiddags og læste diverse blogs, mens det lige pludselig slog mig, at jeg vist er blevet weekendblogger. Næste tanke var "så må jeg hellere gøre noget færdigt idag, så jeg har noget at vise"
 
 
Der er simpelthen sket det, at jeg er blevet jobramt. Og jeg elsker det :-)
 
Jeg underviser både et hold unge og et hold voksne, hvilket er en dejlig blanding, da de giver noget forskelligt. At jeg er helt grøn, kan dog mærkes på arbejdstiden. Har f.eks. siddet i 2 timer og forberedt mig til i morgen ( kl. er nu 22.30 sådan ca ). Jeg skal undervise i 3 lektioner....
Jeg prøver at holde en regel om, at jeg holder fri fredag aften og dagene i weekenden. Og jeg arbejder ALDRIG mens børnene er vågne.. Jeg vil gerne være nærværende, når vi alle er hjemme. Det sidste lykkes til dels...
 
Min kreativitet går som regel ud over mine negle. Det er et lille projekt, jeg hurtigt kan blive færdig med.
 
Mit Mystery Shawl skrider lige så stille frem. Jeg er nødt til at skifte mellem snipperne, da jeg ikke er helt sikker på, at jeg har nok blåt garn, og derfor vil lave enderne ensfarvede, Det skal dog gerne være synkront.
 
 
 
 
 
Jeg er også igang med perler. Inden jeg gik i gang med at arbejde, her til aften, fik jeg lavet armbåndet til venstre færdigt. Det er mit første eksemplar, så jeg er godt tilfreds. Jeg har gjort mig nogle erfaringer, jeg kan trække på til de næste projekter.
 
 

 
 
 
Armbåndet med hjerter er til Mathilde. Hun vil så gerne have et. Det bliver dog hurtigt færdigt, da det ikke skal være særligt langt.
Mens jeg sad og gjorde armbåndet færdigt, var Laurits igang med at designe hans nye armbånd. Jeg spurgte om jeg ikke skulle lave et venskabsarmbånd til ham, i bomuld, han kunne bruge i skolen, men han vil altså have et perlearmbånd, til at gå med herhjemme...  Godt så!

torsdag den 6. september 2012

Andre perler


Har en periode, hvor strikketøjet ikke bliver rørt  -som i slet ikke... Tror det er 14 dage siden, jeg her strikket.

Til gengæld har jeg opdaget perlernes fortræffeligheder. 

Louise var så sød at bruge dage på at lede kælderen igennem, så jeg kunne låne hendes perlevæv. Igår gik jeg igang med dette armbånd. Det er et sjovt og nemt lille projekt, som dog ikke nåede at blive færdig.


søndag den 2. september 2012

Søndagen der blev ændret

 
Det var meningen, at jeg skulle have holdt børnetøjshomeparty i dag. Dog var der massivt frafald, da jeg samlede op på tilmeldingerne i går. Derfor besluttede jeg, sammen med min tidligere kollega, der skulle komme med tøjet, at aflyse.
 
Lad mig bare sige, at jeg lige måtte tage en løbetur i dag, for at få irritationen over, at en tilmelding åbenbart ikke er en tilmelding, ud af kroppen.
 
Men pludselig fik jeg lige pludselig fri i dag, hvilket jeg ikke var sen til at udnytte til kreatid. En ting, der har været forsømt på det seneste.
 
Det blev der denne perlepung ud af. Inspirationen kommer fra Pinterest, hvor jeg fandt frem til denne blog.